Ваше місто - Київ?

Виберіть Ваше місто
  • Івано-Франківськ
  • Виноградів
  • Дніпро
  • Київ
  • Кременчук
  • Луцьк
  • Львів
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Ужгород
  • Харків
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
Нагородження Cilek

Нагородження Cilek

13.08.2016

Турецька меблева фабрика Çilek регулярно розширює асортимент меблів і рухається в ногу з новими віяннями сучасної меблевої моди. Компанія вдосконалює і покращує меблі для дитячих кімнат і розробляє новий стильний дизайн для того, щоб Ви могли купити дитячі меблі, які відповідаються Вам і Вашій дитині за всіма параметрами. З дня заснування Çilek успішно і динамічно розвивалася, завдяки чому, якісно вирізняється з-поміж інших виробників. Незважаючи на бездоганну якість меблів, фахівці невпинно вдосконалюють розроблені гарнітури, використовують тільки екологічно чисту сировину, трудяться над сучасним дизайном і практичністю дитячих та молодіжних меблів, свідченням чого є численні сертифікати, премії та нагороди.

Europe Industrial Excellence Award

Компанія Cilek посіла друге місце на виставці "Europe Industrial Excellence Award", організованої Koç University, WHU, INSEAD і іншими передовими бізнес-школами Європи.

2014 Highest Number of Design Registration Award

Çilek була нагороджена як перша найбільш успішна компанія заснована в Караджабей з найбільшою кількістю зареєстрованих дизайн-проектів за 2014 рік.

2014 Export Award

На церемонії Furniture Stars Awards (проводиться під егідою IMOS - Асоціація Виробників Меблів в Караджабей) Çilek нагороджена як компанія з найбільшим обсягом експорту в 2014 році.

2014 Company That Makes Customer Satisfaction Its Principle

Компанія, принцип якої задоволення споживачів. Компанія Çilek пишається тим, що стала першою меблевою компанією, яка отримала цю нагороду через 10 років.

World Bank (Світовий Банк)

Всесвітній Банк зареєстрував Cilek глобальною торговою маркою, зазначивши її як "Загальновідомий Бренд"

İSMOB Design Competition

Нова серія First Class посіла перше місце в категорії "меблі для дитячих кімнат" на найбільшій меблевій виставці ISMOB, яка щорічно проходить в Туреччині.

Most Favorite Brands in Turkey

Улюблений бренд в Туреччині за результатами досліджень, проведених журналом Capital Magazine в 2014 році, Cilek займає третє місце серед меблевих компаній в Туреччині.

Innovation Award

Перша програма інноваційного розвитку в Туреччині. Cilek – це єдина компанія, яка удостоїлася премії "Innovation Lif Cycle" в номінації "консалтинг в області управління".

İ TSO Achievement Award

Нагорода від торгово-промислової палати Чанкая Торгово-промислова палата м.Інегель нагородила Cilek за активну роль, яку компанія Cilek грає в поданні м. Інегель всьому світу.

The Most Favorite Commercial

Найулюбленіша реклама. Рекламна компанія ''Burada Bizim Sözümüz Geçecek'', запущена компанією Cilek в 2004 році, була визнана найбільш улюбленої рекламою (за результатами огляду сайту hurriyet.com.tr - найвідвідуваніший сайт в Туреччині)

Super Brand Çilek

Супер Бренд Cilek. У 2005 році компанія Cilek стала першою меблевою компанією в Туреччині, яка отримала статус Super Brand від Super Brand International.

Çilek, the Star of Export

Зірка Експорту. Асоціація Турецьких Експортерів нагородила компанію Cilek статусом "Зірка Експорту" в 2006 році. Більш того компанія Cilek стала найуспішнішим експортером за 2007 і зайняла другий місце з експорту готової продукції за 2008-2011 рік.

Дитячі меблі Cilek – це бездоганний стиль, комфорт, надійність, тепло і затишок в кімнаті вашої дитини, висока якість і надійність, підтверджені вдячними клієнтами. Ергономічні форми, гігієнічні властивості дитячих товарів, широкий асортимент, сучасний і оригінальний дизайн, відмінна якість, надійність і безпека конструкції – сукупність всіх цих достоїнств роблять ці меблі кращими на світовому ринку. У виробництві меблів бере участь дружний колектив, який злагоджено працює над кожною колекцією, з великою любов'ю творить і вносить необхідні нововведення в конструкції і дизайн моделей. Компанія Cilek регулярно бере участь на великих меблевих виставках і є великим постачальником дитячих та молодіжних меблів в Україні і за кордоном.

Інші новини