Ваше місто - Київ?

Виберіть Ваше місто
  • Івано-Франківськ
  • Виноградів
  • Дніпро
  • Київ
  • Кременчук
  • Луцьк
  • Львів
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Ужгород
  • Харків
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
З лютого 2015 року ми публікуємося в журналі

З лютого 2015 року ми публікуємося в журналі

12.08.2016

Меблі для дитячих кімнат – це не тільки предмет інтер'єру, який створює атмосферу в квартирі, а відповідно і настрій, а ще це й важливий предмет домашнього вжитку. Меблі оточують людей всюди, від її якості та функціональності залежить зручність і комфорт людини. Ну а якщо мова йде про дитячі меблі, то її вибір вимагає ще більш зваженого підходу. Фахівці турецької меблевої фабрики Cilek (Чилек) завжди готові запропонувати Вам краще, а наші консультанти допоможуть вибрати оптимальний варіант для Вашої дитини.

За 15 років роботи, турецька фабрика Cilek зайняла лідируючі позиції у виробництві дитячих меблів і завоювала популярність на багатьох ринках зарубіжжя. На даний момент бренд Cilek відомий на всіх континентах земної кулі. У різних країнах за рік ми реалізуємо близько 500 000 найменувань нашої продукції, дорожимо ім'ям і репутацією її господаря пана Cilek. Весь цей час ми стрімко зростали, розвивали виробничі потужності і різноманітні лінії виробництва. На сьогоднішній день ми зібрали колосальний і безцінний досвід по створенню якісних і безпечних меблів, але не збираємося зупинятися на досягнутому. Ми єдині на ринку спеціалізуємося не тільки на виготовленні корпусних меблів, а розробляємо і втілюємо дизайнерські рішення, ми професійно декоруємо і облаштовуємо дитячі кімнати, приділяючи увагу навіть незначним, на перший погляд, деталей. До будь-якої, з представлених меблевих серій, Ви знайдете відповідні аксесуари для дітей: від пуфів до штор і килимів. Для того, щоб в кімнаті своєї дитини Ви могли створити затишну і гармонійну обстановку, кваліфіковані дизайнери вклали душу в кожен окремий предмет колекції. При розробці меблів ми робимо акцент на таких важливих аспектах як оригінальність дизайну меблевої колекції і екологічна безпека. Ми завжди приділяємо належну увагу якості, функціональності виробу і міцності конструкції. Завдяки клопіткій роботі команди дизайнерів, технологів і управлінців, ми довгий час утримуємо лідируючу позицію на світовому ринку, налагоджено виробництво і реалізація, передбачені всі нюанси. Адже дитячі меблі повинні бути абсолютно безпечними для малюка, відповідати його потребам і витримувати активні навантаження маленького непосиди. Всі наші меблі і аксесуари створені з любов'ю і турботою про підростаюче покоління і надані для трьох вікових категорій:

Дитячі меблі для новонароджених розрахована на малюків від народження до чотирирічного віку. Це ніжні й затишні ліжечка, з хитним механізмом або моделі трансформери, функціональні шафки і комоди, виконані в світлих відтінках і прикрашені дитячими малюнками.

Меблі для дітей до 12 років. Ці меблі створюють для свого маленького господаря свій невеликий, затишний світ, і відповідають його мріям і уявленням. Cilek керується саме дитячими побажаннями і інтересами створюючи меблеві серії і аксесуари. Дівчатка упиваються білосніжними і рожевими відтінками, ліжками, схожими з королівським ложем, ну а хлопчики відчувають захоплення від володіння власною гоночної машиною-ліжком або піратським судном-ліжком. Всі гарнітури меблів відповідають обраній тематиці і в поєднанні створюють унікальну атмосферу зі змістом. Тут використовуються яскраві відтінки, мудрі форми і цікавий декор.

Підліткові меблі. Ці серії створені виходячи з інтересів і переваг підростаючих дітей. Cilek врахував той факт, що захоплення у молоді дуже часто змінюються і створив меблі, які гармонують з будь-обстановкою і відповідають запитам підлітків в області дизайну і функціональності. У меблевих серіях відсутнє буйство фарб, немає місця забавним мультяшним героям – тільки стиль, стриманість і ексклюзивність.

Завдяки регулярним дослідженням попиту покупців, використання передових технологій і підвищеної уваги до сучасних тенденцій, модифікаціям напрямків і стилів, меблева фабрика впевнена в завтрашньому дні. Меблі світового бренду Cilek викликають радість і захват у дітей, не залишають байдужими їх близьких. Ну а батьки, які придбали ці меблі для своєї дитини, вже впевнилися в добротності виробів, їх високих характеристиках і кожен день переконуються, що зробили правильний вибір, дивлячись в очі свого чуда, які світяться від радості і подяки.

Щоб грамотно розібратися в обґрунтованості ціни, потрібно врахувати, що Ви за цю ціну купуєте. Ми пропонуємо оригінальні і привабливі в усіх відношеннях меблі, здатні зробити ще щасливішим дитину з будь-яким темпераментом. Великий асортимент, велике розмаїття колірних рішень, чіткі межі і вигнуті форми, сучасність і класика, яскраве оформлення і природність відтінків. Крім прекрасного дизайну, меблі володіють якістю, функціональністю, ергономічністю і універсальністю. Меблі від Cilek виготовляються з сировини, що не містить смоли і формальдегідів, відповідно, не викликають алергію і не завдають шкоди здоров'ю малюка. Всі деталі продумані, механізми міцні і надійні, гострі кути відсутні або перебувають у недосяжному для дитини місці. Меблеві гарнітури задовольняють всім параметрам, яким повинні відповідати дитячі меблі, і розраховані на довгу і надійну службу. Разом зі своєю дитиною, Ви можете переглянути всі запропоновані колекції на нашому сайті і вибрати прийнятний варіант. Йому, як повноцінному члену сім'ї, необхідно брати участь в процесі вибору, тим більше, якщо мова йде про його особистий простір.

Робота меблевої фабрики Cilek орієнтована на повне задоволення потреб клієнтів і дружні взаємини між постачальниками і споживачами. Наша мета – це подальший розвиток з Вашою підтримкою, ми враховуємо всі поради і переваги своїх клієнтів і намагаємося їх не розчаровувати. Із задоволенням прислухаємося до Ваших побажань і пропозицій, і намагаємося втілювати їх в життя.

 

Дякую Вам за вибір нашої продукції, добрі відгуки і довіру!

Інші новини