Ваше місто - Київ?

Виберіть Ваше місто
  • Івано-Франківськ
  • Виноградів
  • Дніпро
  • Київ
  • Кременчук
  • Луцьк
  • Львів
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Ужгород
  • Харків
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
Підліткові меблі Cilek

Підліткові меблі Cilek

13.08.2016

Підлітковий вік вважається дуже важким як для підлітка, так і для його батьків. Неодноразово змінюються дитячі прихильності і погляди, у дитини з'являється своя власна думка, з яким батькам необхідно рахуватися. Часто підліток має інше уявлення про інтер'єр власного простору і тут краще погодитися з ним або знайти компроміс. Навколишня обстановка повинна бути психологічно комфортною для самої дитини, інакше атмосфера кімнати викликатиме у нього роздратування і нагадувати про відсутність права вибору. Неприйняття нав'язуваного декору і обстановки посилить проблеми із взаєморозумінням і порушить без того нестійкий емоційний стан. Підліткові меблі і їх облаштування повинно відповідати запитам і перевагам зростаючої дитини, сприяти його всебічному розвитку, тоді з нього виросте самостійна і впевнена в собі людина. І наскільки легко дитина пройде цей нелегкий етап дорослішання залежить в основному від мами і тата. Меблі для дитячих кімнат відіграють значну роль, адже тут підліток буде перебувати більшу частину часу, тому необхідно забезпечити йому необхідні умови. Слід врахувати, що молодіжні меблі не мають подібності з дитячої, а швидше схожі до дорослих меблів по конструкції. Різниця між ними полягає в тому, що в дизайні гарнітурів спостерігається певна тематика, яка відображає інтереси і захоплення підлітка. Меблювання повинне поєднувати в собі гарнітури, необхідні для різних періодів життя дитини. Це також забезпечить можливість змін в інтер'єрі не вдаючись до кардинальних методів. Підліткові меблі Cilek дозволяють організувати окремі зони для відпочинку, навчання, розваг та занять улюбленим хобі. Ще один важливий факт - дитячі меблі повинні бути компактними, адже чим більше вільного місця має підліток в період дорослішання, тим краще. Швидше за все, дитина буде потребувати додаткові полиці і шухляд для особистих речей, адже в цей період у молоді з'являються секрети, тому віддайте перевагу сучасним і багатофункціональним меблям.

Меблі фабрики Cilek безпечні, міцні і надійні. Аксесуари для дитячої кімнати виробляються з використанням тільки екологічно чистої і доброякісної сировини, надійної фурнітури та з’єднуваними елементами. В основному використовується ДСП і МДФ, як найбільш безпечна і чиста сировина, передні фасади декорують тканиною, міддю, ліпниною, а також ламінованим ДСП.

Дизайн підліткової кімнати повинен бути просторий, світлий і затишний, а меблі практичними і універсальними. Разом з дитиною Ви можете продумати дизайн дитячої кімнати так, щоб в будь-якій з зон він відчував себе зручно і комфортно, ну а наші дизайнери подбають про те, щоб меблі відповідала всім Вашим вимогам, фантазіям і побажанням. Вам не складе великих труднощів вибрати і купити дитяче ліжко для своєї дитини, адже асортимент нашої продукції широкий і різноманітний, а магазини є в кожному великому місті України.

Залишається тепер продумати загальний інтер'єр молодіжної кімнати. Стильні і сучасні меблі припадуть до смаку будь-якому підлітку, але дизайн, безпосередньо залежить від статі власника кімнати, його характеру, віку та інтересів.

Меблі для хлопчика легше підібрати ніж меблі для дівчинки, адже дівчатка дуже чутливі до кольорової гами та декору меблів. Щоб реалізувати мрії дочки вибирайте разом з нею наші меблеві колекції. Приділіть особливу увагу молодіжному ліжку, так як її не замінить ні крісло, ні диван. Воно повинне бути просторим і привабливим, щоб зростаюча дівчинка при бажанні могла пострибати і пограти на ньому зі своїми подружками, а також комфортно виспатися. Балдахін на дитяче ліжечко стане чудовим рішенням для прикраси ліжка дівчинки, втім, від такого елементу декору не відмовляться і доросліші дівчата. Адже балдахін додає особливого шарму простору, витісняє дитинство і робить кімнату романтичною і біль жіночною. Все, що знаходиться біля ліжка, також привертає увагу, задає тон і настрій всьому інтер'єру. Гарнітури та аксесуари повинні гармоніювати між собою і відноситися до загального стилю. Дозвольте майбутній охоронниці вогнища самій вибрати тумбочки, дитячі лампи та світильники, килим в дитячу і в своєму стилі оформити своє оздоблення.

Меблі для хлопчика-підлітка повинні бути більш стриманими і виконаними в більш теплих відтінках. Величезне значення має вік і інтереси юнака. У його просторі необхідне місце, що забезпечує не тільки функціональний комфорт, розвиток особистості, а й зона для власних фантазій, хобі або навіть занять спортом.

Представлені фабрикою Cilek молодіжні меблі відповідають всім підлітковим вимогам, мають сертифікати високої якості і екологічної безпеки. Численні моделі меблевих гарнітурів і аксесуари до них Ви можете подивитися на нашому сайті і вибрати в інтернет-магазині.

Інші статті